Hälsingland Runt UF

Hälsingland Runt UF är Årets UF-företag i Gävleborg 2019.

Lyckad regional UF-mässa

NYHET Publicerad

UNG FÖRETAGSAMHET Årets mest företagsamma dag i Gävleborg var torsdag den 14 mars i Iggesund. Då gick den regionala UF-mässan ”Entreprenörskap på riktigt 2019” av stapeln och Igge Camp fylldes av kreativitet, entreprenörskap och företagsamhet.

Oskar Simryd

Oskar Simryd

Under dagen ställde 213 UF-företagare ut i spektakulära montrar och tävlade i en mängd olika kategorier. Totalt närvarande närmare 700 UF-elever.

– Ett stort tack till alla utställande UF-företagare och deltagande UF-elever! Vilket arbete de har lagt ner! Ett stort tack också till de 80 UF-lärare, 60 grundskoleelever, 100 jurymedlemmar, partners och tusentals besökare som gjorde årets UF-mässa i Iggesund helt fantastisk och värdefull! säger Oskar Simryd, projektledare Ung Företagsamhet i Gävleborg.

Åtta UF-företag har kvalificerat sig vidare från den regionala mässan till SM i Ung Företagsamhet på Älvsjö Mässan i Stockholm den 6 - 7 maj.

– Vi är otroligt laddade för SM i Stockholm! Vi har ett grymt gäng med oss som kommer att jobba stenhårt för att ta hem SM-guld till Gävleborg! säger Oskar Simryd.

Vi önskar UF Gävleborg ett stort och varmt lycka till vid SM i Ung Företagsamhet den 6 – 7 maj!

Team Gävleborg, Entreprenörskap på riktigt 2019, 6-7 maj i Stockholm
1Hälsingland Runt UFVoxnadalens Gymnasium, Edsbyn
2Förento UFThoren Business School, Gävle
3Ranbo Trädgårdar UFStaffangymnasiet, Söderhamn
4C&C Icecream UFThoren Business School, Gävle
5Froms Tunnbröd UFHälsingegymnasiet, Bollnäs
6Hemtrevligt UFBessemerskolan, Sandviken
7Bee Organic UFSlottegymnasiet, Ljusdal
8Folievarianten UFSlottegymnasiet, Ljusdal