Monter och UF-elever från UF mässan 2019
Foto: Ung Företagsamhet

Missa inte årets upplaga av den regionala UF-mässa den 19 mars i Söderhamn.

220 UF-företag ställer ut vid mässa

NYHET Publicerad

UNG FÖRETAGSAMHET Den 19 mars arrangeras årets regionala UF-mässa i Tennishallen på Hällåsen i Söderhamn. Mässan är öppen för allmänheten mellan klockan 12.00 – 18.00 och avslutas med en pampig prisutdelning.

Porträtt, Linnea Larsson

"Ta chansen att prata med UF-företagare från hela Gävleborg, ta del av deras resor som företagare", uppmanar Linnea Larsson, projektledare för UF-mässan.

Foto: Ung Företagsamhet

Vi ställde några snabba frågor till projektledare Linnea Larsson för att få veta mer om dagen.

Vad händer på årets mässa den 19 mars i Söderhamn?

– Det blir en energifylld dag full av inspiration, spännande idéer och företagsamma ungdomar där UF-företagen ställer ut och säljer sina varor och tjänster. Vid årets mässa deltar över 700 av regionens

1 256 UF-företagare fördelat på ca 220 UF-företag. Vid mässan avgörs också ett flertal tävlingar och i slutet av dagen hyllas finalisterna under en spektakulär prisutdelning.

Vad kan man förvänta sig som besökare?

– Som besökare kommer du att mötas av en enorm energi och ett stort engagemang som finns bland utställarna i mässhallen. Det finns en stark framåtanda och ett driv hos många ungdomar i vår region. Du kommer också att möta grymma säljare, spännande varor och tjänster samt riktigt proffsiga montrar. Helt klart en av årets höjdpunkter i länet!

Tips: vad får man inte missa?

– Ta chansen att prata med UF-företagare från hela Gävleborg, ta del av deras resor som företagare. Inspireras av de yngre entreprenörerna vid grundskoleutställningen och njut av all den företagsamma energin på mässgolvet. Och naturligtvis – passa på att shoppa loss!

Vi önskar Ung Företagsamhet varmt lycka till med årets UF-mässa i Söderhamn!